Amund Oserud Bentzen ny rådgiver

Amund Oserud Bentzen ny rådgiver

Amund Oserud Bentzen er ansatt som ny rådgiver i Den kulturelle skolesekken etter at Merete Rustand Solli har gått over i ny stilling som virksomhetsleder for kulturproduksjon i Lørenskog kommune. Oserud Bentzen er 41 år og kommer fra stillingen som kultursjef i Gjerdrum kommune.

Han er utdannet allmennlærer i musikk fra Hamar lærerhøgskole, og har hovedfag i musikk fra UiO. Med mange års erfaring fra skole og kulturskole er han godt kjent med den kommunale hverdagen. Han har lang fartstid som rektor i kulturskolen, og de siste årene har han altså vært kultursjef i Gjerdrum kommune. Han har også turnert i regi av Den kulturelle skolesekken flere steder i landet, da som utøver i vokalgruppen Solfa.

Amund ser frem til å få jobbe mer konsentrert med Den kulturelle skolesekken sammen med den flinke gjengen i Akershus. Vi gleder oss til å få nyte godt av Amunds kunnskap om, og kjennskap til kulturoppgavene i kommunen, og håper at det vil åpne dører til et enda tettere samarbeid mellom kommunene i Akershus og Akershus fylkeskommune.

Hans første arbeidsdag i Akershus fylkeskommune blir mandag 3. desember. Vi ønsker ham hjertelig velkommen!